Udtalelser

Jeg startede hos Marina i 2012, da jeg havde et behov for at tale med en ekstern person, der lyttede og stillede andre spørgsmål end mine nærmeste. Jeg savnede en kæreste i mit liv og kunne mærke stress og angst omkring min alder. Marina var ikke den første terapeut jeg gik hos. Jeg blev positivt overrasket ikke kun over Marinas indlevelse og empati men også hendes metoder og nogen gange undervisning. Jeg fik altid noget med og det passede perfekt med min egen interesse for studier og læsning. Jeg er idag fri for angst og søger ikke desperat efter en kæreste, men har fået andre mål i mit liv. Jeg kan varmt anbefale Marina.

Jeg havde gået i terapi i flere år, men trængte til noget nyt i forbindelse med tilbagevendende stress og depressioner. Jeg blev hurtigt klar over, at Marina havde stor viden om stress og depression, hvilket gjorde mig tryg og jeg fik mod på at afprøve de øvelser og metoder Marina brugte i løbet af terapien. Jeg går ikke i terapi lige nu, men jeg har fundet mere ro og balance samt en meget hurtigere genkendelse af mine symptomer på begyndende stress, og hvad jeg så skal gøre. Jeg anbefaler stærkt Marina som psykoterapeut.

Jeg henvendte mig til Marina, da det i en periode gik mig meget på, at jeg ikke kunne tale foran andre mennesker uden at være meget nervøs. Da det på sigt skulle være en stor del af mit arbejde, vidste jeg, at jeg var nødt til at gøre noget ved det, da det blev værre og værre. I terapien mærkede jeg de samme symptomer selv når vi bare snakkede om det, men Marinas beroligelse og forklaringer om hvad der skete i min krop, fik mig til at forstå mig selv bedre og med et kig på min fortid i terapien, ændrede min angst sig til spænding og lyst til at holde foredrag. At gå hos Marina har betydet ALT for mig i forhold til mit nuværende arbejde.

Mine kæresteforhold er altid endt med at jeg blev forladt og det har tit været af kærester, der er gået uden forklaringer eller på en meget brutal måde. Da jeg startede hos Marina vidste jeg, at de kærester jeg valgte i mit liv slet ikke var gode for mig og jeg kunne næsten forudse, hvordan det ville gå, men fortsatte med at blive i forholdene. Jeg har nu arbejdet i terapien med Marina i en længere periode omkring mig og mine forhold og selvom jeg følte det var svært i starten af terapien, kan jeg kun anbefale Marina. Jeg er meget taknemmelig.

Nyeste blogindlæg

Kontakt mig

Psykoterapeut Marina Frost

Du kan altid kontakte mig ved at ringe helt gratis og uforpligtende eller ved at sende en mail til mfa@marinafrost.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen herunder.

Efter ønsker og behov tilbyder jeg online sessioner og telefonisk terapi.

Tilmeld nyhedsbrev

NEWSLETTER

MPF, Medlem af Dansk Psykoterapeut forening

MARINA FROST ANDERSEN, NØRREGADE 41, 1. SAL, 1165 KØBENHAVN K - TELEFON: 21 69 85 93 // Telefontid tirsdag & torsdag 8.30 - 9.00 - E-MAIL: MFA@MARINAFROST.DK - CVR. nr. 36 16 93 46