Hvorfor vælge Marina?

Som mange andre har jeg selv været ramt af psykiske og fysiske ubalancer. Derfor kan min erfaring nu komme dig til gode – For jeg ved hvor stor skade, stress og depression kan forvolde, hvis du ikke får den hjælp, der skal til for at rette op og få dit liv tilbage.

Jeg har dedikeret mig til at hjælpe andre, dig, der er kommet i eller er på vej ud i, samme situation. Ingen fortjener at leve et liv med stress eller depression.

Og når du vælger mig, får du en empatisk og omsorgsfuld sparringspartner, støtte og en terapeut, der ved, hvordan du har det, og møder dig LIGE der hvor du er. Du kan få netop den hjælp, der passer bedst til dig.

Din garanti for hjælp i særklasse

Udover selv at have været stress ramt, har jeg uddannet mig til Eksamineret Psykoterapeut samt Somatic Experiencing Practitioner. Jeg er endvidere uddannet NAP terapeut (Neuroaffektiv Psykoterapi) v/Susan Hart og Marianne Bentzen med fokus på menneskers nærmeste udviklingszone.

To sider af samme sag – Psyke og Krop

Min grunduddannelse til eksamineret psykoterapeut begyndte i 2008 på Danmarks største og ældste skole inden for psykoterapi, Psykoterapeutisk Institut, i København. Uddannelsen er 4-årig og løbende eksaminer samt klienttræning er obligatorisk under hele uddannelsen.

Efter at have praktiseret i min klinik over en længere periode, erfarede jeg, at en større viden om kropsterapi og traumer ville kunne hjælpe mine klienter på sigt og jeg begyndte at læse på den 3-årige uddannelse, Somatic Experiencing Practitioner (Chok- og traumeterapeut), der videreuddanner og specialiserer eksaminerede psykoterapeuter i hjerne, krop og traumer. Dette er blevet en uundværlig del af mit daglige arbejde som privatpraktiserende psykoterapeut.

I 2018 færdiggjorde jeg uddannelsen til SOMA terapeut. SOMA er en udvidelse af SE uddannelsen, se ovenfor, og betyder, at jeg ved hjælp af berøring og bevægelse kan hjælpe dig med at lade undertrykte følelser og handlinger komme til udtryk.

SOMA terapeut - En del af SE uddannelsen

På kanten af livet

Der er ikke noget, der kan fremkalde mere stress end en livstruende sygdomsdiagnose og jeg fik muligheden for at arbejde tæt med mennesker i netop denne situation, da jeg var med til at etablere den første lokalforening for Kræftens Bekæmpelse i Hørsholm og i egenskab af formand deltog som medgruppeleder for sorggrupper I Kræftens Bekæmpelse. Der er ingen tvivl om, at det har givet mig indblik i stress (og depression) i den absolut tungeste ende af skalaen.

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening samt SE-foreningen!

Kontakt mig

Psykoterapeut Marina Frost

Du kan altid kontakte mig ved at ringe helt gratis og uforpligtende eller ved at sende en mail til mfa@marinafrost.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen herunder.

Efter ønsker og behov tilbyder jeg online sessioner og telefonisk terapi.

Tilmeld nyhedsbrev

NEWSLETTER

MPF, Medlem af Dansk Psykoterapeut forening

MARINA FROST ANDERSEN, NØRREGADE 41, 1. SAL, 1165 KØBENHAVN K - TELEFON: 21 69 85 93 // Telefontid tirsdag & torsdag 8.30 - 9.00 - E-MAIL: MFA@MARINAFROST.DK - CVR. nr. 36 16 93 46