YDER DU DIT BEDSTE?- STRESS OG MOTION

OM AT OPNÅ DE BEDSTE RESULTATER!

Kan du svare ja til et eller flere af nedenstående spørgsmål;

– Fornemmelsen af at møde op til træning og ikke være helt til stede i tankerne?

– Din træning giver ikke de resultater, du ønsker?

– Du taber dig ikke, selvom du træner tit?

– Du lider ofte af ondt i ryggen, ondt i nakken eller andre steder, selvom du træner med tilsvarende og forebyggende maskiner?

– Du mangler tit lyst og energi til at træne, selv om du burde få mere energi med den hyppighed du træner?

– I bund og grund får du ikke mere energi af at træne – du bliver bare mere og mere træt?

Hvis du kan svare ja til et eller flere af ovenstående spørgsmål, kan det handle om, at du lider af stress, og din krop er i det, der hedder ‘overlevelsestilstand’!.

Når kroppen er i en tilstand af overlevelse, forekommer der bl.a. en større produktion af Cortisol, også kaldet stresshormonet. Dette hormon forøges i kroppen, når vi har presset os selv for meget over en længere periode arbejdsmæssigt, privat eller begge steder og hele vores legeme påvirkes af det. Indre organer overanstrenges, tankemylder tager vores energi og vi fjerner os faktisk mere og mere fra NU’et, hvllket bla. får os til at være fraværende, også når vi træner.

Du kan finde ud af, hvor du ligger henne i forhold til stress ved at tage min stresstest her på siden. Du kan også få hjælp til at komme ud af en begyndende ond cirkel, ved at booke en gratis prøvekonsultation og få et overblik over, hvad der får lige DIG tilbage i en sund balance. Kontakt mig på mfa@marinafrost.dk eller tlf. 21 69 85 93, lige når det passer dig!