TOMHED, TANKEMYLDER OG TRÆTHED

ENSOMHEDSUGE – FØLG MED OG FIND UD AF MERE! HJÆLP ANDRE OG DEL!

Ensomhedsfølelsen kommer IKKE ud af ingenting!

Store omvæltninger i vores liv kan være medvirkende årsag til ensomhedsfølelse. En flytning fra kendte omgivelser gennem flere år, skilsmisse eller dødsfald er nogle af eksemplerne på, hvornår vi kan føle os særligt udsatte. I den forbindelse kan det være nødvendigt at gøre noget ekstra ved vores sociale behov, da behovet for selskab er lige så grundliggende som det at spise, når vi er sultne og drikke når vi er tørstige. De konkrete hændelser i vores liv kan gøre ensomhedsfølelsen forbigående, men nogen gange ændres vores verdensbillede så meget, at det bliver til en langvarig ensomhedsfølelse.

Et liv præget af svigt, negative sociale erfaringer, vanskelige relationer til familie/partnere, helbredsmæssige problemer kan altsammen være med til at give en vedvarende følelse af alenehed, tomhed, energiforladthed og tankemylder i livet. Andre symptomer som frygt, nedsat immumforsvar, generel uro, søvnløshed og skam er også forbundet med den langvarige ensomhedsfølelse.

Følg med de næste dage og se hvad jeg kan tilbyde DIG for at komme ensomhedsfølelsen til livs. Du er også velkommen til at sende en mail på mfa@marinafrost.dk eller ringe på tlf. 21 69 85 93.