“DET ER SVÆRT FOR MIG AT VÆRE ALENE, MEN SVÆRERE AT VÆRE SAMMEN MED ANDRE!”

Ensomhed og stress – DEL OG HJÆLP!

Den kommende uge er officiel uge for  ”ENSOMHED” – følg med her, på min blog ”marinafrost.dk”, og Linkedin, hvor jeg hver dag i denne uge vil give dig større forståelse for, hvad ensomhed handler om og hvad DU kan gøre! Bryd tabuet om ensomhed, der ikke kun berører singler, ældre og sygdomsramte.

Ensomhed er ikke det samme som at at være alene, da man sagtens kan være alene uden at føle sig ensom. Mange har den opfattelse, at ensomhed rammer bestemte grupper i samfundet, men i virkeligheden kan alle rammes af ensomhedsfølelsen. Som overskriften på denne blog antyder, kan det være meget smertefuldt at føle sig alene, men ofte og for mange handler det om at bruge endnu mere energi på at være sammen med andre, og det kan faktisk være endnu hårdere, da fornemmelsen af forkerthed og frygten for manglende forståelse og accept, kan være endnu mere tydelig. Stress kan medføre ensomhed og ensomhed kan medføre stress – fælles for begge veje er de meget ubehagelige symptomer, der hører med.

Hvis overskriften vækker genkendelse hos dig, vil den kommende uge være en hjælp til dig eller nogen du kender, da din ensomhedsfølelse sikkert er omfattet af tankemylder med masser af spørgsmål omkring din tilstand. Jeg kan hjælpe dig de kommende dage med følgende overskrifter;

  • Symptomer på ensomhed – 2 former for ensomhed?
  • Hvor kommer ensomhedsfølelsen fra?
  • Hvad kan du selv gøre?
  • Terapi som springbræt!
  • Ensomhed fremover!

Du er altid velkommen til at kontakte mig på min mail ”mfa@marinafrost.dk” eller på tlf. 21 69 85 93 med spørgsmål.