STRESS – UNDVIGELSE GIVER BAGSLAG!

Kender du til det at undvige/aflede, når noget bliver svært for dig?

Du er langt fra den eneste!

Det kan være en stor udfordring at lytte til svære følelser, fordi det kan have konsekvenser at tage dem alvorligt. Måske opdager du, at du er nødt til at sige dit job op eller lade dig skille, hvis du skal handle i overenstemmelse med, hvad du føler inderst inde.

Selvom det kan hjælpe i øjeblikket at undvige og du føler, at du har en form for kontrol ved at kunne aflede dig selv væk fra det ubehagelige, skaber undvigelse og afledning desværre endnu flere svære følelser og forhindrer dig i at løse dine problemer. Samtidig formindsker du generelt din egen rummelighed over for stærke følelser.

Forestil dig, at du eksempelvis bliver forbigået uretfærdigt på din arbejdsplads. Du føler vrede og tristhed – vrede over uretfærdigheden i det og tristhed over ikke at være blevet set med det arbejde du udfører og den kollega du er. Du undviger følelserne og arbejder videre som om intet er sket. Vreden og tristheden bliver værre, da du hver dag bliver mindet om, hvad der er sket. Du får mindre overskud og begynder at isolere dig. Du bliver mere sårbar. Det hele er en ond cirkel for dig.

Jeg kan hjælpe dig med at undgå afledning af dine svære følelser og gøre dig i stand at lytte til din mavefornemmelse og følelsesmæssige reaktioner. Det vil have en afgørende positiv effekt på dit liv og bringe dig tilbage i balance med mere energi og overblik. Kontakt mig på tlf. 21 69 85 93 eller mfa@marinafrost.dk!