SOMMERFERIEN FORBI – STRESS – STOP OP, SE OG LYT!

Måske er du allerede startet arbejde, – måske har du stadig noget ferie tilbage – uanset kan det være NU du skal stoppe op og lytte!

– Hvordan havde jeg det inden min ferie?

– Var jeg stresset?

– Var jeg glad?

Tankerne kan allerede være gået igang omkring, hvordan din ferie er forløbet, og det at du nu skal til at starte arbejde igen. Når vi er stressede, er det ofte ikke nok med 14 dage/3 ugers ferie – det tager tid for tankerne og kroppen ikke længere at være i alarmberedskab.

Det kan være du ser nu, at du er kommet ind i et dårligt mønster, der ikke fungerer for dig og både dine tanker og din krop reagerer på det! Et af største tegn på stress er tankemylder og der skal hjælp til for at blive viklet ud af det usunde mønster.

Jeg har selv personlig erfaring med stress og kan hjælpe dig.!! Du kan starte med at gå ind på min hjemmeside; marinafrost.dk og se alt om stress samt hvordan DU kan få hjælp! Du kan også ringe på tlf. 21 69 85 93 og få en tid til samtale!