Kapret af katastrofetanker – fortæller tanker SANDHEDEN?

Genkender du nedenstående tanker;

Hvad er der dog i vejen med mig?

Jeg er ikke noget værd!

Jeg kan da heller ikke holde op med at tænke negativt!

Det går aldrig godt!!

Jeg er en fiasko!

Jeg lærer aldrig det her!

De kan ikke li mig!

De andre klarer sig meget bedre!

Selvfordømmende, selvbebrejdende og irettesættende tanker, du ikke kan se dig fri for eller komme af med, hvormeget du end forsøger. Via din automatiske tankestrøm kan du komme til at tro, at tankerne fortæller SANDHEDEN om DIG selv, andre og verden.

ALLE tanker høres af din krop.

Bekymrede tanker og katastrofetanker kan eksempelvis give knugende fornemmelser i maven eller forårsage den sædvanlige begyndende hovedpine. Du oplever tristhed, frygt, irritation etc. og tankerne virker nu endnu mere overbevisende for dig.

Jeg kan hjælpe dig med at ændre på det tankemønster du er blevet kapret i. Forestil dig allerede NU din hverdag uden kontinuerlige bekymrede tanker og lurende katastrofer – kontakt mig på mfa@@marinafrost.web1.best-one.dk eller tlf. 21 69 85 93.