ENSOMHED – Hvad kan DU bruge terapi til?

HVORFOR SKAL DU VÆLGE TERAPI I FORBINDELSE MED ENSOMHED?

Vores liv – lige fra vi bliver født – begynder med tilknytningen – det livslange bånd af kærlighed (eller svigtet kærlighed), som vi knytter til de personer, der findes i vores nærhed (forældre, bedsteforældre, søskende e.a). Tilknytningen følger os gennem hele livet i alle vores følelsesmæssige relationer; om vi bliver trygge og selvstændige eller om vi oplever en fundamental utryghed (ensomhed) i tilværelsen.

Ligesom sult og tørst er socialt samvær et behov, der skal dækkes og jeg vil som terapeut skabe opmærksomhed omkring, hvilke behov der ikke er blevet dækket tidligere i dit liv og hvordan du med nyttige og permanente redskaber kan leve et liv i bedre balance og imødekomme disse behov.

Du bliver – om man så må sige – ekspert på egne behov.

Jeg har endvidere både personlig og professionel erfaring med, hvor mange følelser og symptomer, der er bundet op i at kæmpe med ensomheden. Du får forklaringer og information omkring ensomhed og hvorfor den opstår.

Kontakt mig på tlf. 21 69 85 93 eller på mail; mfa@marinafrost.dk og bestil tid til en gratis prøvekonsultation eller del og hjælp andre, du fornemmer har brug for støtte!