STRESS – KAMPEN MOD DE NEGATIVE TANKER

Når du rammes af stress, er der et bestemt symptom du sjældent kan sige dig fri for og det er  den NEGATIVE tankegang og dermed den NEGATIVE indre dialog med dig selv. For mange er det som en radio, der bare står og kværner, uden at man oftest lytter efter, men KROPPEN lytter og hører alle de nedvurderende ord og vendinger. Det koster på “energikontoen” og selvværdet skrumper i takt med, at det usunde mønster kan blive til dine overbevisninger.

Begyndelsen til at komme af med de negative tankemønstre er, at blive bevidst om dem og undersøge sandhedsværdien i dem;

5 VIGTIGE SPØRGSMÅL TIL AT FORANDRE NEGATIVE TANKEMØNSTRE:

1. Hvad tænkte jeg lige nu?

2. Hvad er konsekvensen for mig ved at tænke sådan (humør, energi, selvværd ea.)

3. Hvordan ville jeg have det, hvis jeg ikke tænkte sådan?

4. Hvad ville jeg sige til en nær ven, hvis denne kom med disse tanker?

5. Er jeg tilstede i NUET eller befinder jeg mig i fortiden eller fremtiden?

Der kan være stor modstand i dig når du går igang med at ØVE dig i at ændre din indre negative dialog og al øvelse behøver tid. Start med små skridt og første skridt er altid at blive bevidst. På min hjemmeside marinafrost.dk kan du finde mange oplysninger  om stress og evt. tage en gratis stresstest! Ring evt. på tlf. 21 69 85 93 og find ud af mere.